FR NL
M&C Services - Wash containers

Uw container gereinigd en ontsmet


M&C Services - Wash containers

Waarom M&C Wash Containers ?

Uw beschouwt dat :

  • de netheid en de hygiëne van uw containers essentieel zijn binnen uw onderneming?
  • de reiniging van deze containers een deel van uw kostbare tijd in beslag neemt, terwijl u andere belangrijke taken te doen hebt?
  • het gegiste restafval dat in de containers achtergebleven is evenals het waterverbruik voor de reiniging hiervan, een verontreiniging van uw bodem betekend en een negatief ecologisch effect veroorzaakt?
  • het waterverbruik en de gespendeerde tijd, om deze taak te vervullen, een te grote kost is in vergelijking met het eindresultaat dat wederom niet beantwoordt aan uw verwachtingen?

M&C Wash Containers heeft de oplossing: een vrachtwagen die in één minuut en met het equivalent van een emmer water, een grondige reiniging toelaat evenals een onberispelijke hygiëne van uw containers verzekert en dit alles aan voordelige prijzen.

Truck

Gezondheids aspecten

Ons ontsmettingssysteem garandeert een optimale hygiëne en steriliteit evenals een maximale reiniging van de containers. Alle vetten of kleverige stoffen worden ecologisch verwijderd aangezien wij enkel water op hoge temperatuur met hoge druk gebruiken in een hermetisch afgesloten transportwagen.

Dit systeem, gewaarmerkt en gepatenteerd, voldoet aan de van kracht zijnde Europese milieunormen.

gezondheids

Dienstengamma

Met een ultra-uitgeruste vrachtwagen, biedt M&C Wash Containers een volledig gamma diensten aan, gaande van de reiniging van containers (ongeacht de grootte) tot de reiniging van de ondergrond.

grond Containers